Deelnemers

We hebben al 8 aanmeldingen ontvangen! De komende tijd zullen we de bands aan jullie voorstellen dus hou onze pagina goed in de gaten!

Graag stellen wij jullie de eerste band voor: de Domkoppen uit Utrecht

domkoppen

De Domkoppen zijn enthousiaste leden vanuit UCM de Bazuin. Ze spelen verschillende instrumenten van een klarinet, koper tot het slagwerk aan toe! Samen maken zij vrolijke muziek en treden op veel leuke evenementen op.

In november 2017 zijn zij gestart met de pietenband en daarna doorgegaan. Momenteel spelen zij een gevarieerd repertoire met o.a Sweet Caroline, Hey Brother, Happy, Sofia en andere feestmuziek. De liedjes zijn eenvoudig mee te zingen en iedereen kan erop mee bewegen en dansen!

 

Graag stellen wij jullie de tweede band voor: BOOH!!

booh

Zeven jaar geleden werd het plan geopperd om een gelegenheidsorkest te worden van CV De Meerbonken uit Hoofddorp.
Doel was alleen te spelen tijdens de carnavalsavonden van de Meerbonken en daarna de instrumenten weer op te bergen voor het volgende jaar. Een groep muzikanten kwam bij elkaar en zo waren de Sfeerbonken ontstaan.
Langzaam maar zeker werden de muzikanten enthousiaster en wilde men toch meer spelen dan alleen bij de Meerbonken. En om dit kracht bij te zetten werd de naam veranderd in BOOH!! Welke zij nu inmiddels al vier jaar dragen. Uiteraard spelen ze nog steeds bij de Meerbonken maar de BOOHtour wordt elk jaar groter en gezelliger.
De naam was eigenlijk al verzonnen voor dat er een betekenis aangegeven was. BOOH!! moest het gewoon worden. Hoe slecht we ook spelen, iedereen blijft maar onze naam roepen!

Later is er voor gekozen om Blaas Orkest Omgeving Haarlem als afkorting op te geven. Maar de naam is en blijft BOOH!!

 

Graag stellen wij jullie de derde band voor: Møt je høre

mot-je-hore

Dweilorkest Møt je høre is in 2018 opgezet door een enthousiaste jonge groep vanuit muziekvereniging Door Eensgezindheid. Samengebracht door een grote passie voor muziek, gezelligheid en vriendschap stond het dweilorkest al snel in de kinderschoenen. Møt je høre is ambitieus en wil heel Heukelum en omgeving mee laten genieten van hun muziek en enthousiasme.

 

De volgende band die wij kunnen voorstellen is: DAD Barst Los

dad

Dweilband ‘DAD Barst los’ bestaat uit zo’n 25 leden van verschillend niveau die weten hoe je een feestje moet bouwen. Het plezier tijdens de optredens en het nog steeds stijgende niveau maken ‘DAD Barst los’ een welkome gast op allerlei soorten feesten. Het repertoire bestaat uit dixieland, rock ’n roll, Nederlandstalige nummers, carnavalskrakers en swingende feestmuziek. Vanaf 18 jaar kun je lid worden van de dweilband, die enthousiast wordt geleid door trompettist Joost Visser.

 

De winnaar van vorig jaar is weer aanwezig om hun titel te verdedigen: Dorst

dorst

Dit is Dweilorkest Dorst uit Mijdrecht. Een groep gezellige enthousiaste muzikanten. Je kan hen vinden op feesten en partijen maar ook evenementen/braderieën, maar ook in voorprogramma’s en pauze’s van taptoes. Kwaliteit en gezelligheid staat bij hen voorop. Kortom het is een feest als Dorst is geweest!

 

Graag stellen wij de volgende band aan u voor: De Turfstampers

turfstampers

De Turfstampers komen uit Hooglanderveen en zijn 20 enthousiaste muzikanten die wel van gezelligheid en een feestje houden.
Naast het muziek maken proberen ze ook het publiek te vermaken en het liefst erbij te betrekken. Het repertoire is zeer variërend: van 60’s 70’s tot smartlap, van hedendaagse pop tot polonaise.
De meeste optredens vinden in de regio plaats, maar een festival in de lande schuwen zij ook niet. Dat de Turfstampers succesvol zijn blijkt ook wel uit de optredens voor radio en TV: Evers staat op, Stenders Plsatenbonanza, Serious request, Koffietijd, stuk voor stuk mooie optredens.
Dit jaar voor het eerst bij ‘t Driebergs Dweiltje, eens zien of ze daar ook een feestje kunnen bouwen.

 

De volgende deelnemer is: BlaasVaak

blaasvaak1

De Blaaskapel BlaasVaak uit Odijk laat het publiek genieten door hun muzikaliteit en enthousiasme. Zij weten op een geheel eigen wijze het publiek te bespelen en ieder evenement tot een groot feest te maken. BlaasVaak bestaat uit een 20-tal muzikanten (met hun roots in de Drumfanfare Victoria Bunnik), die al ruim 10 jaar met plezier met elkaar aan de weg timmeren om het publiek op tal van evenementen muzikaal te vermaken.

BlaasVaak verzorgt met hun vrolijke noten ieder jaar optredens tijdens talloze evenementen zoals carnavalsfeesten, (dorps)feesten, festivals en bruiloften. Niet alleen in de eigen regio “De Krommerijn Streek”, maar ook zeker daarbuiten. Zo werd o.a. deelgenomen aan de Tielse Toeterdag, Kersenfestival in Cothen, de Bemmelse Dweildag, Dweildag Hoogland en Festival aan Zee in Rennesse. Maak kennis met de gezelligheid van BlaasVaak uit Odijk!

 

Graag stellen wij band nummer 8 aan jullie voor: Muziekenzo

muziekenzo

Muziekenzo is een gezellig amusementsorkest uit Almere. Sinds oktober 2006 zijn zij al  bezig om leuke en gezellige muziek in te studeren. Een jaar na de start hebben zij het aangedurfd om voor eigen publiek wat nummers ten gehore te brengen. Inmiddels hebben ze een breed repertoire met lekker in het gehoor liggende amusementsmuziek. Van Elvis Presley tot Guus Meeuwis, van Hollandse meezingers tot Franse chansons.

Muziekenzo staat voor muziek èn gezelligheid. Want al hebben ze als doelstelling om mensen te vermaken met hun muziek, gezelligheid in de band is minstens zo belangrijk!